Кучерява петрушка широко використовується в кулінарії, використовується для декорування страв, також додається при консервуванні. Листя цієї петрушки (зелені, дуже красиві, двічі або тричі розсічені) завдяки ефірним маслам, ароматні, з пряним запахом; на смак трохи солодкі, трохи терпкі.
Петрушка лідирує у списку овочів та фруктів за вітамінним складом (вітамін С, В, Е, К, Н, каротин, мінеральні солі). Рослина має величезну користь у раціоні людини, покращує засвоєння кальцію (що корисно для кісток), підвищує імунітет, організм активніше протистоїть запальним процесам, уповільнюється старіння.
Для любителів м'яса - пертушка буде чудовим доповненням до столу і допоможе у кращому засвоєнні та перетравленні їжі. Відмінний вибір для тих, хто любить вирощувати зелень будинку
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | Еліта |
Культура | Петрушка |
Насіння в упаковці | 50 шт. |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Зелений |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 95 % |
Маса 1000 насінин | 1 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Ні |
Тривалість життя | Дворічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Листопад, Жовтень |
Строки дозрівання | 70 дн |
Тип вирощування | Універсальні |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 0,95 ₴